Ağrı - Ağrı'da Aras EDAŞ'ın enerji dağıtım merkezi panosunda çıkan yangın, elektrik kesintisine neden oldu.
Cumhuriyet Mahallesi'nin Hanibaba Bulvarındaki elektrik panosundan duman çıktığını gören vatandaşlar, Aras EDAŞ ve itfaiye ekiplerini aradı.
Bölgeye gelen ekipler panoya müdahale ederek arızanın giderilmesi için çalışma başlattı.
Panoda hasar meydana gelmesi nedeniyle kentin işlek yerlerinden Cumhuriyet Caddesi ve çevresindeki yerleşim yerlerinde elektrik kesildi.
Öte yandan yanma anı ve bu sırada çıkan patlama sesleri kameraya yansıdı.Kaynak:AA





Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Ağrı Yangın, Cumhuriyet Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi, itfaiye, Yangın ve Ağrı'da elektrik panosunda yangın kesintiye yol açtı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.