Erzincan Güncel

2023 Mezunları Resim Sergisi açıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim İş Eğitimi ABD öğrencilerinin hazırlamış oldukları eserlerden oluşan "2023 Mezunları Resim Sergisi" ziyarete açıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim İş Eğitimi ABD öğrencilerinin hazırlamış oldukları eserlerden oluşan "2023 Mezunları Resim Sergisi" ziyarete açıldı.

Erzincan - Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda gerçekleşen sergi açılışına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. çağrı Çırak, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit Kağan, Yardımcısı Doç. Dr .Erdem Yavuz, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Taşkesen , Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim İş Eğitimi ABD öğretim elemanları, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Kurdele kesiminin ardından sergiyi gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan üniversitenin üst yönetimi çalışmaların büyük bir özveri ve emeğin ürünü olduğunu dile getirerek, emeği geçen öğrencileri tebrik ettiler.

Sergi hakkında bilgi veren Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Orhan Taşkesen, "Mezun ettiğimiz öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen sergide öğrencilerimiz dört yıl boyunca aldıkları eğitim, bilgi ve tecrübeleri ile çalışmalarını bölüm hocaları eşliğinde hazırladılar. Sergimize katılımları dolayısıyla tüm mezunlarımıza teşekkürlerimizi sunar, sanatla hep bir araya gelmeyi temenni ederiz" dedi.

Resim Bölümü 4'üncü sınıf öğrencileri tarafından resim atölye dersinde çıkartmış oldukları çalışmalardan oluşan sergide akrilik ve yağlı boya ile yapılmış yaklaşık 100 eser yer aldı. Resim Bölümü "2023 Mezunları Resim Sergisi" Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda ziyaretçilere açık olacak.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
  • Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzincan'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Adem Başıbüyük, Ali Yıldırım, Erzincan, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektör gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
  • Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
  • Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
  • Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir