Patnos Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen lomber stabilizasyon ameliyatı sonrası, çökme kırığı yaşayan hasta kısa sürede ayağa kalktı.
AĞRI (İHA) - Ağrı'nın Patnos ilçesinde 2,5 metre yüksekten düşen 41 yaşındaki Tekin Maskar, bel bölgesindeki kırık nedeniyle acil servise başvurdu. Yapılan tetkiklerde omurgada çökme kırığı tespit edilmesi üzerine hasta, ortopedi uzmanları Op. Dr. Muhammed Serpi ve Op. Dr. Mustafa İçen tarafından ameliyata alındı.
Ameliyat sırasında bel bölgesindeki omurların sabitlenmesini sağlayan lomber stabilizasyon tekniği kullanıldı. Hastane tarihinde ilk kez gerçekleştirilen bu operasyon sonrası hasta sağlıklı şekilde yürümeye başladı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Operasyon, Patnos, Patnos Devlet Hastanesi ve Yüksekten düşen hasta, Patnos'ta ilk kez uygulanan ameliyatla ayağa kalktı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.