Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışı etkisini sürdürürken, ilçenin İran sınırında bulunan Çobanpınar köyünün yolu ise tamamen karla kaplandı.
HAKKARİ (İHA) - Meteorolojinin bölge için yaptığı uyarının ardından başlayan karla karışık yağmur, yerini kısa sürede yoğun kar yağışına bıraktı. İlçe merkezinde etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışı, özellikle İran sınırındaki Çobanpınar köyünde yolları tamamen karla kapladı.
Öte yandan, bölgede karla karışık yağışlar devam ederken, ilgili ekiplerin muhtemel bir olumsuz duruma karşı hazır bekletildiği bildirildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Hakkari haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Hakkari Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Hakkari'deki sondakika tüm Güncel Hakkari, Kar Yağışı, Meteoroloji, Yüksekova ve Yüksekova'da yoğun kar yağışı: Sınırda bulunan Çobanpınar köyünün yolu karla kaplandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.