Ankara'da inşaat halindeki apartmanın 12. katındaki yük asansörünün ortadan ikiyi ayrılması nedeniyle düşerek vefat eden işçilerden 19 yaşındaki genç, memleketi Ağrı'nın Patnos ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
AĞRI (İHA) - Olay, dün sabah 07.30 sıralarında Mamak Ege Mahallesi'nde bulunan bir şantiyede yaşandı. Edinilen bilgilere göre, inşaat işçileri Emrah Akbay (36) ile kuzeni Nedim Akbay'ın (19) üzerinde bulundukları yük asansörü, 15 katlı inşaat halindeki binanın 12. katındayken ortadan ikiye ayrıldı. Yere çakılan asansördeki 2 işçi olay yerinde hayatını kaybetti.
Yaklaşık 4 ay önce çalışmak için memleketi Ağrı'dan Ankara'ya gittiği öğrenilen Nedim Akbay'ın cenazesi, yapılan işlemlerin ardından memleketi Ağrı'nın Patnos ilçesine getirildi. Genç işçi, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.


- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Patnos ve Yük asansörü kazasında hayatını kaybeden genç işçi memleketinde son yolculuğuna uğurlandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.