Van'da Urartu Göz tarafından uygulanan excimer lazer tedavisi yurt dışından da talep görüyor.
Van: 2005 yılından beri Van ve bölge halkına hizmet veren Urartu Göz, sunduğu kaliteli hizmetle yurt dışından da hasta kabul etmeye başladı. Özellikle halk arasında göz çizdirme olarak bilinen excimer lazer ameliyatı için Azerbaycan ve Kuzey Irak'tan hastaların gelmeye başladığını ifade eden Operatör Dr. Yusuf Evcimen, "Yıllardır Van ve bölgeye hizmet veren Urartu Göz, artık çevre ülkelere de hizmet vermeye başladı. Artık sağlık turizmi ile ilgili de ciddi girişimlerimiz var. Biz sağlık tedavisini turizmle birleştirerek ortak organizasyon şeklinde yapacağız. Böylece hem ilimize hem de ülkemize ekonomi açıdan daha çok katkı sunmuş olacağız" dedi.
Türkiye'nin cerrahi konularda birçok ülkeden çok daha iyi olduğuna vurgu yapan Evcimen, "Ülkemiz bu konuda iyi bir tecrübe ve birikime sahiptir. Keşke bu teknolojiyi biz de üretebilseydik. Çünkü bunlar yüksek maliyetli teknolojilerdir. Ama genç insanların gözlüklerle uğraşmaması, onları takmak istemeyenlerin konforunu arttırmak için iyi bir imkandır. Biz Urartu Göz olarak 'No touch lazer' dediğimiz yöntemle iyi bir imkana sahibiz. Özellikle göz çizdirme yani excimer lazer başta olmak üzere göze dair diğer tüm uygulamaların tedavilerini burada yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Van'daki sondakika tüm Güncel Türkiye, Van ve Van'da excimer lazer uygulaması ile sağlık turizmine de hizmet sunuyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.