Tunceli'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 100 gram esrar ve uyuşturucu üretiminde kullanılan materyaller ele geçirildi.
TUNCELİ (İHA) - Tunceli İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde üretmek için kenevir bitkisi yetiştirildiği bilgisi aldı. Bunun üzerine merkez Atatürk Mahallesi'nde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen U.K. isimli şüphelinin evine operasyon düzenlendi. Operasyonda; 100 gram kullanıma hazır kubar esrar, uyuşturucu madde tohumu, uyuşturucu madde üretiminde kullanılan filizlendirme/ iklimlendirme sistemi, 600 watt ampul, uyuşturucu üretiminde kullanılan nemlendirme aparatı, akım ölçer cihazı, zaman ayarlı priz, esrar öğütme aparatı, uyuşturucu kullanma aparatı ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Yakalanan şüpheli U.K. hakkında adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Tunceli'deki sondakika tüm Güncel Atatürk Mahallesi, Jandarma, Operasyon, Tunceli, Tunceli İl Jandarma Komutanlığı ve Tunceli'de uyuşturucu operasyonu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.