Tunceli'de çıktığı dağda kayalıktan düşen kadın, ekiplerin uzun uğraşları sonucu sedyeyle alınarak ambulansa taşındı. Düşmeden kaynaklı vücudunda ezikler olduğu belirtilen kadın, ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
TUNCELİ (İHA) - Olay, Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Düzgün Baba Dağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Düzgün Baba Dağı'na çıkan bir kadın dengesini kaybederek düştü. İhbar üzerine bölgeye AFAD, 112, UMKE, jandarma ve Munzur Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucu kadına ulaşan ekipler, kadını sedyeyle Düzgün Baba Cemevi'ne kadar indirdi. Burada hazır bekletilen ambulansa bindirilen kadın, Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Tunceli haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Tunceli Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Tunceli'deki sondakika tüm Güncel AFAD, Jandarma, Nazımiye, Tunceli, Tunceli Devlet Hastanesi ve Tunceli'de kayalıkta düşen kadın ekiplerce kurtarıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.