TUNCELİ (AA) - Tunceli'de kaçak yöntemlerle balık avlayan kişiye 3 bin 770 lira ceza uygulandı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Uzunçayır Baraj Gölü'nde denetim gerçekleştirdi.
Ekipler, kaçak yöntemlerle balık avladığı tespit edilen kişiye 3 bin 770 lira para cezası kesti.
Ağla yakalanan 8 balık ise ekipler tarafından tekrar suya bırakıldı.
Ekiplerin bölgede denetimleri sürüyor.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Tunceli haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Tunceli Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Tunceli'deki sondakika tüm Güncel Jandarma, Tunceli ve Tunceli'de kaçak yöntemlerle balık avlayan kişiye 3 bin 770 lira ceza kesildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.