TUNCELİ (AA) - Tunceli Belediyesine yapılan görevlendirme sonrası "görev yaptırmamak için direnme" ve "2911 sayılı yasaya muhalefet" suçlarından tutuklanan belediye meclis üyesi Birsen Orhan tahliye edildi.
Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde ifadeye çağırılan ve "2911 sayılı yasaya muhalefet" ile "görev yaptırmamak için direnme" suçlarından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanan Orhan'ın avukatları, karara itiraz etti.
İtirazı değerlendiren Tunceli Asliye Ceza Mahkemesi, Orhan'ı tahliye etti.
Orhan hakkında, daha önce "suç işlemeye tahrik" suçundan verilen "ev hapsi" şeklindeki adli kontrol tedbiri ve yurt dışına çıkış yasağı uygulanmaya devam edilecek.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Tunceli haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Tunceli Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Tunceli'deki sondakika tüm Güncel Belediye, Tunceli, Tunceli Belediyesi ve Tunceli Belediye Meclis Üyesi Birsen Orhan tahliye edildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.