Taşlıçay'da Kur'an kursu öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı
Taşlıçay'da Sofu Abdulhadi Camii'nde düzenlenen Kur'an Kursu Mezuniyet Programı'nda öğrenciler, Kur'an-ı Kerim öğrenmenin ve mezun olmanın sevincini yaşadı. Programa katılan Kaymakam Kübra Baka Kılıç, öğrencileri tebrik etti.
Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde Kur'an kursu öğrencileri için Sofu Abdulhadi Camii'nde mezuniyet programı düzenlendi. Programa katılan Taşlıçay Kaymakamı Kübra Baka Kılıç, Kur'an-ı Kerim öğrenerek mezuniyet sevinci yaşayan öğrencilerle bir araya geldi.
Öğrencilerin Hazırladığı Program İlgiyle Takip Edildi
Mezuniyet programında Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi, ilahiler seslendirildi ve öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sunuldu.
Programa katılanlar, eğitimlerini tamamlayan öğrencilerin heyecanına ve mutluluğuna ortak oldu.
Kaymakam Kılıç Öğrencileri Tebrik Etti
Taşlıçay Kaymakamı Kübra Baka Kılıç, Kur'an-ı Kerim öğrenme sürecinde gösterdikleri gayret ve elde ettikleri başarı dolayısıyla öğrencileri tebrik etti.
Kılıç ayrıca öğrencilerin eğitiminde emeği bulunan Kur'an kursu öğreticilerine, ailelere ve mezuniyet programına katkı sunan herkese teşekkür etti.







Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.