Taşlıçay'da Bıçaklı Kavga: 2 AK Partili Yaralandı, Soruşturma Başlatıldı

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada AK Parti İlçe Başkanı İsmet Taşdemir ile AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı Cafer Taşdemir yaralandı. Taşlıçay Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Ağrı Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralılarla ilgili olayın ardından ilçede güvenlik önlemleri artırıldı ve soruşturma başlatıldı.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde AK Parti anons aracıyla caddeden geçen AK Parti İlçe Başkanı İsmet Taşdemir ile AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı Cafer Taşdemir'in S.T. ve H.T. ile yaşadığı tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada İsmet Taşdemir elinden, Cafer Taşdemir ise başından yaralandı.

Edinilen bilgiye göre İsmet Taşdemir ve Cafer Taşdemir, AK Parti anons aracıyla caddeden geçtikleri sırada S.T. ve H.T. ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Taraflar arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine kavga çıktı. Kavga sırasında Cafer Taşdemir başına, İsmet Taşdemir ise eline aldığı bıçak darbeleri sonucu yaralandı.

Yaralılar Ağrı Devlet Hastanesi'ne Sevk Edildi

Yaralılar olayın ardından Taşlıçay Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından İsmet Taşdemir ve Cafer Taşdemir, Ağrı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

İlçeye Takviye Çevik Kuvvet Gönderildi

Kavganın ardından polis ekipleri Taşlıçay'da yoğun güvenlik önlemleri aldı. Ağrı il merkezinden de takviye çevik kuvvet ekibi ilçeye gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor