Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen operasyonda 24 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı. Şüpheli organizatörler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
AĞRI (İHA) - Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Doğubayazıt ilçesinde düzensiz göçmen kaçakçılığına yönelik çalışma gerçekleştirildi.
Yapılan denetimlerde 24 düzensiz göçmen ile göçmen kaçakçılığı yaptığı değerlendirilen 2 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan 2 organizatör, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Doğubayazıt, Göçmen, Gözaltı, Operasyon ve Sınırda nefes kesen operasyon: 24 düzensiz göçmen yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.