Bingöl'ün Karlıova ilçesinde ters laleler çiçek açtı. Yılda sadece 20 gün açan ve nesli tükenme tehlikesi altında olduğu için korunan çiçeği koparmanın cezası ise 577 bin lira.
BİNGÖL (İHA) - Halk arasında 'ağlayan gelin' olarak da bilinen ve bilinen en eski süs bitkisi arasında bulunan ters laleler Karlıova ilçesi Boncukgöze köyü mevkiinde açtı. Yılda sadece 20 gün açan ve görsel şölen sunan ters laleleri koparmanın cezası ile neredeyse bir servet değerinde .2025 yılında yeniden değerlendirme ile koparmanın cezasının 577 bin liraya yükseldiği çiçekler, özellikle fotoğraf tutkunlarının gözdesi haline geliyor. Yüksek ve soğuk iklimlerde görülen ters laleler açtığında görsel şölen sunuyor.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel Bingöl, Karlıova ve Sadece 20 gün açan ters laleyi koparmanın cezası araba parası haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.