Ağrı – Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Zorlu, 14 Nisan İlkokulunu ziyaret ederek Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin sınıflardaki uygulamalarını yerinde inceledi ve öğretmenlerle odak grup toplantısı yaptı.
DİYADİNNET - Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Zorlu, "önce eğitim, önce çocuk" anlayışı doğrultusunda 14 Nisan İlkokulunu ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin yeni müfredat çerçevesinde sınıflara yansımaları değerlendirildi. Zorlu'nun, modelin uygulama süreçlerine ilişkin incelemelerde bulunduğu ve sürece dair analizler yaptığı belirtildi.
Program kapsamında öğretmenlerin katılımıyla odak grup toplantısı düzenlendi. Toplantıda yenilikçi eğitim yaklaşımları, Maarif Modeli'nin öğrencilerin yeteneklerine etkisi ve eğitim ortamının güçlendirilmesine yönelik atılacak adımlar ele alındı.
Ziyaretin sonunda değerlendirmede bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Zorlu, "Attığımız her adımın, aldığımız her kararın tek bir gayesi var: Evlatlarımızı daha mutlu, daha donanımlı ve öz değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirmek. Çünkü biliyoruz ki; her şey çocuklarımız için." ifadelerini kullandı.