Patnos’ta Şebeke Suyunda Bulanıklık: Belediyeden Açıklama Geldi

PATNOS BELEDİYESİNDEN ŞEBEKE SUYU AÇIKLAMASI: Patnos’ta şebeke suyunda geçici bulanıklık oluştu

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
1 dakika Okuma Süresi
Abone Ol
Google
A- A+
A- A+

Patnos Belediyesince, yoğun yağışlar ve kar erimeleri nedeniyle yer altı su kaynaklarında geçici bulanıklık meydana geldiği, tedbir amaçlı klorlama seviyelerinin artırıldığı bildirildi.

Patnos Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, ilçede etkili olan yoğun yağışlar ve kar erimeleri nedeniyle yer altı su kaynaklarında geçici bulanıklık oluştu.

Paylaşımda, halk sağlığını korumak amacıyla Patnos İlçe Sağlık Müdürlüğü ile gerekli görüşmelerin yapıldığı, bu kapsamda şebeke suyundaki klorlama seviyelerinin tedbir amaçlı yükseltildiği belirtildi.

Açıklamada, belediye ekiplerinin süreci yakından takip ettiği ifade edilerek, vatandaşların bilgilendirildiği kaydedildi.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor