
Ağrı’nın Patnos ilçesinde, ticari altyapıyı güçlendirmek ve esnafa modern çalışma alanları sunmak amacıyla Kasaplar Çarşısı projesine başlandı.
Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, yaptığı açıklamada, ilçenin ekonomik yapısına değer katacak projeleri kararlı bir şekilde sürdürdüklerini belirtti. Taşkın, Kasaplar Çarşısı projesiyle esnaf için daha düzenli, çağdaş ve işlevsel bir ticaret alanı oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.
Başkan Taşkın, ilçe kalkınması için atılan her adımda vatandaşların desteğini önemsediklerini belirterek, çalışmaları planlı ve istikrarlı biçimde sürdüreceklerini kaydetti.
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Ağrı'nın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Abdulhalık Taşkın, Ağrı, Patnos gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.