Niyazi Turgay

Niyazi Turgay

1. Sınıf Emniyet Müdürü Niyazi Turgay, 6 Aralık 2024’te Iğdır İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. Turgay, Polis Akademisi mezunudur. İstihbarat ve çeşitli illerde görev yapmış, yurt dışı incelemelerde bulunmuş, liderlik ve yönetim alanlarında eğitim almıştır. Niyazı Turgay, Başbakanlıkta görev yapmış, ödüllerle onurlandırılmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır. Niyazi Turgay haberleri ve son dakika gelişmelerine ait tüm haberleri listeleyin.

Iğdır İl Emniyet Müdürü (1. Sınıf Emniyet Müdürü) Niyazi Turgay kimdir? 1988 yılında Ankara Polis Koleji'nden, 1992 yılında ise Polis Akademisi'nden mezun oldu. Turgay, meslek hayatı boyunca İstihbarat Daire Başkanlığı ile Bursa, Diyarbakır, Muğla-Bodrum, Kocaeli ve Aydın illerinde çeşitli rütbelerde görev yaptı. Son olarak Aksaray Şehit Önder Güzel POMEM Müdürlüğü görevinde bulundu.

Niyazi Turgay, 1996-1997 yılları arasında askerlik hizmetini Batman Gercüş'te Jandarma Komando Asteğmen rütbesiyle tamamlayan Turgay, 27 Aralık 2013 - 12 Ekim 2016 tarihleri arasında Başbakanlıkta görevlendirmeyle çalıştı.

Yurt dışında Almanya, Hollanda, Avusturya, Yunanistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Bosna Hersek'te çeşitli incelemelerde bulunan Turgay, yöneticilik ve güvenlik alanlarında birçok eğitim programına katıldı.

Başarılı hizmetleri nedeniyle İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve valilikler tarafından takdirname ve ödüllerle taltif edilen Niyazi Turgay, evli ve iki çocuk babasıdır.