Muş'ta durdurulan kamyonette 270 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
MUŞ (İHA) - Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, "112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbar üzerine Muş İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimiz, S.S. yönetimindeki kamyoneti durdurdu. Muş Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı kapsamında yapılan incelemede, 27 karton (270 paket) gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Ele geçirilen sigaralar, Van Gümrük Müdürlüğüne numune gönderildikten sonra imha edilecek" denildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Muş haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Muş Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel Çağrı Merkezi, Jandarma, Kaçakçılık, Kamyon, Muş, Muş İl Jandarma Komutanlığı, Muş Valiliği, Operasyon, Van ve Muş'ta kaçak sigara operasyonu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.