MUŞ (AA) - Muş Müze Müdürü Yunus Gürler, Bulanık ilçesinde tarihi ve kültürel mekanlarda incelemelerde bulundu.
Gürler, beraberindeki AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Tahir Korkmaz ile Esenlik köyünü ziyaret etti.
Hayırsever aileler tarafından çevre düzenleme çalışmaları yapılan tarihi Esenlik Cami'sinde incelemelerde bulunan Gürler ve Korkmaz, buradaki türbe ile diğer mekanları gezdi.
Çalışmalarla ilgili bilgi alan Gürler, "Hayırsever ailelere teşekkür diyorum. Tarihi dokuya uygun restorasyon sürecinde de yanımızda olacaklarına inanıyoruz. Burada örnek bir dayanışma görüntüsü var." dedi.
Kokmaz da "Bu eserler tüm Esenlik halkının ve bölgenin ortak değeridir. Amacımız bu tarihi yapıları gelecek nesillere sağlam şekilde ulaştırmaktır." diye konuştu.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel AK Parti, Bulanık, Muş ve Muş Müze Müdürü Gürler, Bulanık'ta tarihi mekanları inceledi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.