Van'ın doğal güzelliklerinden Muradiye Şelalesi, sonbaharda sunduğu muhteşem manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı oldu.
VAN (İHA) - Kent merkezine 90 kilometre uzaklıktaki Muradiye Şelalesi, sonbahar mevsiminin kendisini hissettirmesiyle birlikte ziyaretçilerini ağırlıyor. Kı-bşın donmuş haliyle yazın ise yeşilliğe bürünen Muradiye Şelalesi, sonbahar mevsiminde de görsel bir şölen sunuyor. Her mevsim güzel bir manzara sunan şelale bölgeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistleri mest ediyor.
İran'ın Tebriz kentinden gelen aile, şelaleyi çok beğendiklerini belirterek, Van'a gelen herkesin Muradiye Şelalesi'ni ziyaret etmesi gerektiğini belirtti.
Arkadaşlarıyla yılın son sıcak günlerinin tadını çıkarmaya geldiklerini söyleyen Sefa Dayan ise, "Yılın son sıcak günlerini gezmek için arkadaşlarla rotamızı Muradiye Şelalesi'ne çevirdik. Çok güzel yerler, herkesi bekliyoruz" dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Van'daki sondakika tüm Güncel Kilometre, Muradiye, Muradiye Şelalesi, Van ve Muradiye Şelalesi'ne turist akını haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.