VAN (İHA) - Van'ın Muradiye Kaymakamlığı, ilçe genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla ekim ayı boyunca gerçekleştirilen güvenlik faaliyetlerine ilişkin verileri paylaştı.
VAN (İHA) - Muradiye Kaymakamlığından yapılan açıklamada, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ekim ayı içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda 101 bin 65 şahsın sorgusunun yapıldığı ve 5 kişinin yakalandığı belirtildi. Açıklamada, "Ekipler 7 bin 984 aracı kontrol etti, 214 araca cezai işlem uyguladı. Gerçekleştirilen operasyonlarda 3 adet ruhsatsız silah, 2 kilogram uyuşturucu madde ve 8 bin 898 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Kayıp olarak aranan 3 şahıs bulunurken, 56 düzensiz göçmen ve 11 organizatör yakalandı. Kolluk kuvvetlerinin ilçe genelinde huzur ve güven ortamını sağlamak için yürüttüğü faaliyetlerin kararlılıkla devam edeceği belirtildi" denildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Van'daki sondakika tüm Güncel Göçmen, Jandarma, Muradiye, Muradiye Kaymakamlığı, Operasyon, Van ve Muradiye'de 2 kilogram uyuşturucu ve 56 düzensiz göçmen yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.