2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda bronz madalya kazanan Ağrılı milli judocu Zeynep Çelik, memleketi Ağrı’da çiçeklerle karşılandı.
Ağrı - Ağrılı milli judocu Zeynep Çelik, Tokyo 2020 Paralimpik Olimpiyatlarında bronz madalya kazandı.
2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda kadınlar judo 57 kiloda Zeynep Çelik, bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak, Tokyo'da tarih yazan paralimpik milli sporcumuz bronz madalyalı Zeynep Çelik'i ailesi ile ağırlayarak cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.
İl Müdür vekili Cemil Budak, Tokyo Paralimpik Oyunlarında ilimizi ve ülkemizi judo dalında temsil eden milli sporcumuzu mücadelesinden dolayı kutlayarak, teşekkür etti.



Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Cemil Budak, Spor ve Milli sporcu Çelik Ağrı’da çiçeklerle karşılandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.