Muş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, "Çocuğun Cinsel İstismarı" suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs Malazgirt ilçesinde yakalandı.
MUŞ (İHA) - Muş İl Jandarma Komutanlığına bağlı Malazgirt Aktuzla Jandarma Karakol Komutanlığı ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik müşterek çalışma gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar neticesinde C.Ç. isimli şahsın, Patnos İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından "Çocuğun Cinsel İstismarı" suçundan 4 yıl 5 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı ve Malazgirt ilçesinde bulunduğu tespit edildi. Düzenlenen operasyonla şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şahıs, cumhuriyet savcısının talimatıyla yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Patnos Kapalı Cezaevine teslim edildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel Gözaltı, Jandarma, JASAT, Malazgirt, Muş, Muş İl Jandarma Komutanlığı, Operasyon, Patnos ve Malazgirt'te aranan şahıs jandarma tarafından yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.