1993 Kayseri doğumlu Kübra Sivaslıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bitlis Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi. Sivaslıoğlu, daha önce Şavşat Kaymakamı olarak görev yaptı.
Kübra Sivaslıoğlu, 02 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bitlis Vali Yardımcılığı görevine atandı.
1993 yılında Kayseri Kocasinan'da dünyaya gelen Sivaslıoğlu, ilk, orta ve lise öğrenimini Kayseri'de tamamladı. Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı.
Sivaslıoğlu, 2019 yılında kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Bu süreçte Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Kaymakam Vekili, Giresun'un Yağlıdere ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptı.
23 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Şavşat Kaymakamlığına atanan Sivaslıoğlu, 4 Eylül 2023 tarihinde görevine başladı.
Evli olan Sivaslıoğlu, son olarak 02 Temmuz 2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bitlis Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi.