Tunceli'de kendilerini askeri personel olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran iki kişi yakalandı.
TUNCELİ - Edinilen bilgilere göre, öğlen saatlerinde Pülümür ilçesi Çobanyıldızı köyünde kendilerini askeri personel olarak tanıtan Y.D. ve İ.Y., Mehmetçik Vakfı adına yardım topladı. Vatandaşları dolandırdıkları tespit edilen Y.D. ve İ.Y. isimli şahısların içerisinde bulunduğu araç, Çobanyıldızı köyü yol ayrımında İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince durduruldu. Araçta yapılan aramada, 2 adet küçükbaş hayvan ve birçok farklı dernek ismiyle düzenlenmiş satış fişi ele geçirildi. Y.D. ve İ.Y. gözaltına alınırken, konu ile ilgili Pülümür Cumhuriyet Savcılığı tarafından işlem başlatıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Tunceli haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Tunceli Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Tunceli'deki sondakika tüm Güncel Gözaltı, Jandarma, Mehmetçik Vakfı, Pülümür, Tunceli ve Kendilerini askeri personel olarak tanıtıp vatandaşları dolandırmışlar haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.