Kaymakam Ekinci Kutlubulak’ta vatandaş ve öğrencilerle buluştu
Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, Kutlubulak köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelip, sorunları dinledi. Ziyaret kapsamında Kutlubulak Bayır İlkokulu’nu da inceleyen Ekinci, öğretmen ve öğrencilerle görüştü, okul hakkında bilgi aldı. Kızılay’ın öğrencilere yaptığı kışlık kıyafet dağıtımına katıldı.
AĞRI - Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, köy ziyaretleri kapsamında Kutlubulak köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Kaymakam Murat Ekinci, ziyarette köy sakinleriyle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.
Ekinci, daha sonra Kutlubulak Bayır İlkokulunu ziyaret etti. Burada öğretmen ve öğrencilerle görüşen Ekinci, öğrencilerin ders kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikleri izledi.
Okulda görev yapan öğretmenlerle öğretmenler odasında bir araya gelen Ekinci, okulun durumu hakkında bilgi aldı.
Ziyaret kapsamında, Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesinin okulda öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği kışlık kıyafet dağıtımına da katılım sağlandı.
Kaynak: İHA






Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.