Kars'ta hayırsever iş insanı köy okulunun sınıflarını boyatarak öğrencilerin daha ferah ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmesini imkan sağladı.
KARS (İHA) - Kars'ın Akyaka ilçesine bağlı Karahan köyü ilkokulu Karahanlı iş insanı Esat Ulu, tarafından okullar başlamadan önce baştan sona boyattı. Yapılan çalışma sonrası okul, yeni bir görünüme kavuştu.
Okulun boyanmasına katkı sağlayan iş insanı Esat Ulu'ya Karahan köyü muhtarı Selahattin Kaçan, teşekkür etti.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Kars haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Kars Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Kars'taki sondakika tüm Güncel Akyaka, Kars, Muhtar ve Kars'ta hayırsever iş insanı köy okulunu boyattı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.