Kars (AA) - Kars'ın Kağızman ilçesinde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.
İlçeye bağlı Karaboncuk köyünde Mehmet Yılan'a ait evde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü.
Köylüler yangını kontrol altına alamayınca olay yerine Kağızman Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.
İtfaiyenin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Kağızman Kaymakamı Okan Daştan aile ile görüşerek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Kars haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Kars Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Kars'taki sondakika tüm Güncel Belediye, itfaiye, Kağızman, Kağızman Belediyesi, Kars, Okan Daştan, Yangın ve Kars'ta bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.