Kars (AA) - Kars'ta eğitimlerini tamamlayan 60 hafız için icazet merasimi gerçekleştirildi.
Ahmet Arslan Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, hafızlık eğitimlerini tamamlayan hafızlara icazet belgeleri verildi.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, programda yaptığı konuşmada, hafızlığın İslam dünyasında en büyük manevi değerlerden biri olduğunu belirtti.
Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut da hafızlığın önemini anlattı.
İl Müftüsü Yavuz Yıldız ise hafızlık icazeti alan tüm öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek katılımcılara teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafiz Osman Şahin dua okudu.
Kars Valisi Ziya Polat ile katılımcılar daha sonra hafızlara icazet belgelerini verdi.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Kars'taki sondakika tüm Güncel Ahmet Arslan, Diyanet İşleri Başkanlığı, Kars, Ziya Polat ve Kars'ta 60 hafız için icazet töreni düzenlendi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.