Kamer Derneği Talep Etti, Başkan Salih Arslan Kadın Eğitimleri İçin Destek Sözü Verdi
Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi Derneği Ağrı İl Temsilcisi İlay Polat, Taşlıçay Belediye Başkanı Salih Arslan'ı ziyaret ederek kadınlara yönelik düzenlenmesi planlanan seminerler için destek istedi. Başkan Arslan, eğitim çalışmaları ve yer tahsisi konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.
Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi Derneği Ağrı İl Temsilcisi İlay Polat, Taşlıçay İlçe Belediyesi'ni ziyaret etti. Polat, Taşlıçay Belediye Başkanı Salih Arslan ile görüşerek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
KADIN DERNEĞİ'NDEN TAŞLIÇAY BELEDİYESİ'NE ZİYARET
Kadınlara yönelik çalışma ve seminerler düzenlediklerini belirten Polat, Ağrı'da kadınlara iş istihdamı oluşturmak için projeler hazırladıklarını söyledi.
Polat, "Mağdur olan kadınlara yönelik çalışma ve seminerler düzenliyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Ağrı ilinde bayanlara iş istihdamı oluşturmak için projeler hazırlıyoruz. Belediye başkanlarımızı makamlarında ziyaret ederek desteklerini almaya çalışıyoruz" dedi.
Taşlıçay Belediye Başkanı Salih Arslan ise derneğin anlamlı bir çalışma yürüttüğünü ifade etti. Arslan, "Hanımlar bizim aynamızdır. Eski zihniyetten kurtulmak zorundayız. Annelerimizin, kızlarımızın, eşlerimizin eğitilmesi ve okuması noktasında üzerime düşen bütün hizmetleri yapmaya hazırım" diye konuştu.
İlay Polat, Taşlıçay'da haftanın bir günü kadınlara yönelik eğitim vermek istediklerini belirterek Başkan Arslan'dan yer talebinde bulundu. Arslan da yer tahsisi konusunda yardımcı olacaklarını ve kadınların eğitime katılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.







Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.