Muş'ta yasa dışı kafes avcılığı yapan bir kişi, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerince suçüstü yakalandı. Şahsa toplam 20 bin TL ceza uygulandı.
MUŞ (İHA) - Muş Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekipleri, kentte yürüttükleri av koruma faaliyetleri kapsamında yasa dışı kafes avcılığı yapan bir kişiyi suçüstü yakaladı. Şahsa 12 bin TL idari para cezası ve 8 bin TL tazminat olmak üzere toplam 20 bin TL ceza kesildi. Vatandaşların bu tür durumlarla karşılaştıklarında Alo 184 hattına ihbarda bulunmaları istendi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Muş haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Muş Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel Muş ve Kafes avcılığı yapan şahıs suçüstü yakalandı: 20 bin TL ceza haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.