AĞRI - İHH Patnos Temsilciliği, ramazan ayı kapsamında ilçede yaşayan yetim çocuklara bayramlık kıyafet yardımı yaptı, ayrıca iftar programı düzenledi.

İHH Patnos Temsilcisi Mehmet Nazif Katılmış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayının başından itibaren 150 aileye gıda yardımı ulaştırdıklarını belirtti.

Katılmış, bayram öncesinde ilçede yaşayan 254 yetim çocuğa bayramlık kıyafet dağıttıklarını ifade ederek, "Çocuklar ve aileleriyle birlikte 400 kişilik bir iftar organize ettik ve beraber iftar açacağız." dedi.

Daha önce ilçe merkezindeki 20 mahalle ile çeşitli köylerde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolileri ulaştırdıklarını kaydeden Katılmış, yetim çocuklar için hazırlanan ramazan hediye paketlerinin de dağıtıldığını belirtti.

Katılmış, yardımların ilçeye ulaşmasına katkı sağlayan İHH İnegöl Şube Başkanı İlhan Tatlı ve ekibine teşekkür etti.

İHH Patnos
İHH Patnos
İHH Patnos
İHH Patnos
Kaynak: AA