Iğdır'da Vali Taşolar öğrencilerle aynı sıraya girip İstiklal Marşı okudu

Iğdır Valisi Taşolar ile protokol üyeleri okullarda öğrencilerle sıraya girip İstiklal Marşı'nı okudu. Iğdır'da Vali Mustafa Fırat Taşolar ve protokol üyeleri, farklı okullarda ders öncesi öğrencilerle birlikte sıraya girerek İstiklal Marşı'nı okudu. Kentte çeşitli liselerde gerçekleştirilen etkinlikte yetkililer öğrencilere iyi dersler dilerken, bazı öğrencilerin okula Türk bayraklarıyla geldiği gözlendi.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi
Abone Ol
Google
A- A+
A- A+

IĞDIR - HÜSEYİN YILDIZ - Iğdır Valisi Mustafa Fırat Taşolar ile protokol üyeleri, kentteki okullarda ders öncesi öğrencilerle sıraya girerek İstiklal Marşı'nı okudu.

Vali Mustafa Fırat Taşolar ile İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, 125. Yıl Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Gürel Sosyal Bilimler Lisesi'nde, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Özden Atatürk Anadolu Lisesi'nde, İl Emniyet Müdürü Niyazi Turgay ise Iğdır Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.

ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE MARŞ OKUNDU

Ders öncesinde öğrencilerle sıraya giren protokol üyeleri, İstiklal Marşı'nı okudu.

Program kapsamında öğrencilerle sohbet eden protokol üyeleri, çocuklara iyi dersler diledi.

Bazı öğrencilerin okullarına Türk bayraklarıyla geldiği görüldü.

Kaynak: AA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor