Iğdır'da genel asayişin sağlanması ve kamu düzeninin korunması amacıyla güvenlik güçleri tarafından "Umuma Açık İşletmelere Yönelik Uygulama" gerçekleştirildi.
IĞDIR (İHA) - Yapılan denetimler kapsamında toplam 262 şahsın Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, 25 işletme kontrol edildi. Denetimler sonucunda, 14 işletme hakkında ruhsatsız faaliyet gösterdiği gerekçesiyle tutanak tanzim edildi. Ayrıca, 1 şahsa yoklama kaçağı olduğu tespit edilerek gerekli tebligat işlemleri uygulandı. Uygulama sırasında kaldırım işgali yapan işletmeler de denetlendi. Kaldırımı işgal eden iş yeri sahiplerine gerekli uyarılar yapılmış, kaldırımlar vatandaşların rahatça kullanabileceği şekilde yeniden düzenlendi. Denetimlerin kamu düzeninin sağlanması, vatandaşların huzur ve güvenliğinin temin edilmesi amacıyla aralıksız sürdürüleceği bildirildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Iğdır'daki sondakika tüm Güncel Aralık, Iğdır ve Iğdır'da umuma açık işletmelere yönelik denetim uygulaması gerçekleştirildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.