Iğdır'daki "rüşvet" soruşturmasında tutuklanan adliye çalışanlarıyla bağlantıları olduğu belirlenen 2 avukat gözaltına alındı.
IĞDIR (İHA) - Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Mayıs ayında düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan iki adliye çalışanı, "rüşvet", "irtikap" ve "yetkili olmadığı bir iş için yarar sağlama" suçlarından tutuklanmıştı. Soruşturmayı yürüten Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı, tutuklu adliye çalışanlarının Iğdır Barosu'na kayıtlı iki avukatla irtibat halinde olduklarını tespit etti. Bunun üzerine Adalet Bakanlığının izniyle avukatlar G.A. ve R.Ş. gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyale el konuldu. Soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Iğdır haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Iğdır Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Iğdır'daki sondakika tüm Güncel Adliye, Gözaltı, Iğdır, Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü, Operasyon ve Iğdır'da "rüşvet" soruşturmasında 2 avukat gözaltına alındı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.