MUŞ - Muş'ta, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü JASAT ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT ekipleri, aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda, Afyonkarahisar Taşra İlamat Masası'nın kararı ile "Bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarını araç olarak kullanma suretiyle dolandırıcılık" suçundan hakkında 3 yıl 8 ay 5 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.A'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.
JASAT ekiplerince yürütülen çalışma sonucu Muş'ta saklandığı belirlenen Ö.A, düzenlenen operasyonla yakalandı.
Hükümlü hakkında gerekli adli işlemlere başlandı.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Muş haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Muş Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel Asayiş Şube Müdürlüğü, Banka, Jandarma, JASAT, Muş, Operasyon ve Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü Muş'ta yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.