Hakkari'de zabıta ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanan dilenci, yasal işlemlerin ardından il dışına çıkarıldı.
HAKKARİ (İHA) - Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde dilencilik yapan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar çerçevesinde dilencilik yapan bir şahsı yakaladı. Yapılan üst aramasında şahsın üzerinde 450 TL bulundu. Kabahatler Kanunu'na aykırı davrandığı ve dilencilik yaptığı tespit edilen kişiye bin 406 TL idari para cezası uygulanarak il dışına gönderildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Hakkari haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Hakkari Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Hakkari'deki sondakika tüm Güncel Belediye, Hakkari, Hakkari Belediyesi, Operasyon, Zabıta ve Hakkari'de yakalanan dilenci il dışına çıkartıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.