Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 3 gün önce kaybolan 14 yaşındaki Rojda Asmin Ediş, jandarma ekipleri tarafından sağ olarak bulundu.
HAKKARİ (İHA) - Çukurca ilçesine bağlı Çığlı köyünde yaşayan Rojda Asmin Ediş'in kaybolması üzerine ailesi durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, jandarma, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve sağlık ekipleri sabah saatlerinde köye ulaşarak arama çalışmalarına başlamıştı. Bunun üzerine köy ve çevresindeki evler, ağaçlık alanlar ve dere yataklarında titizlikle yürütülen arama çalışmaları bugün sonuç verdi. 3 gün yapılan çalışmalar sonucunda Rojda Asmin Ediş'in Çukurca ilçe merkezinde bir evde bulunduğu öğrenildi. Jandarma tarafından koruma altına alınan Ediş'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Ediş'in kısa süre içinde ailesine teslim edileceği ifade edildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Hakkari'deki sondakika tüm Güncel AFAD, Çukurca, Hakkari, Jandarma ve Hakkari'de kaybolan Rojda bulundu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.