Gençler Boyadı, Cep Salonu Tanınmaz Hale Geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından yürütülen etkinlikler kapsamında Bahçeşehir Cep Salonu’nda gerçekleştirilen duvar çizim ve boyama çalışmasında, gönüllü gençler salonun duvarlarını renkler ve özgün tasarımlarla süsledi. Etkinlik sonunda cep salonu, gençlerin emeğiyle estetik ve canlı bir görünüme kavuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından yürütülen Gençlik Kış Kulübü etkinlikleri kapsamında, Bahçeşehir Cep Salonu'nda duvar çizim ve boyama etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, tasarım ekibi ile gönüllü gençler bir araya gelerek salonun duvarlarını renkler ve özgün çizimlerle estetik bir görünüme kavuşturdu.

Etkinlik süresince gençler, hayal güçlerini çizim ve boyama çalışmalarıyla ortaya koyma imkânı buldu. Çalışmalarda ekip çalışması ve gönüllülük anlayışının ön plana çıktığı belirtildi. Katılımcıların, sanatsal becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra ortak üretim sürecine katkı sunduğu ifade edildi.

GSB Gençlik Kış Kulübü kapsamında düzenlenen faaliyetlerle, gençlerin sosyal, kültürel ve sanatsal gelişimlerine katkı sağlanmasının, boş zamanlarını verimli ve nitelikli etkinliklerle değerlendirmelerinin amaçlandığı bildirildi. Program kapsamında ilerleyen günlerde benzer etkinliklerin devam edeceği kaydedildi.

İHA