Erzincan'ın İliç ilçesinde yasa dışı avcılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen denetimlerde araçta vurulmuş yaban keçisi bulundu. Olayla ilgili 3 şahısa toplam 975 bin 563 TL idari para cezası ve tazminat uygulandı.
ERZİNCAN (İHA) - Doğa koruma ekipleri, kolluk kuvvetleriyle birlikte ilçe genelinde denetim gerçekleştirdi. Yapılan kontroller sırasında durdurulan bir araçta, vurulmuş yaban keçisi tespit edildi. Araçta bulunan 3 şahıs hakkında ilgili mevzuat kapsamında işlem yapıldı, toplam 975 bin 563 TL idari para cezası uygulandı.
Yaban hayatının korunmasına yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği, doğaya zarar veren ve yasa dışı avcılık yapanlarla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Aralık, Erzincan, İliç ve Erzincan'da yaban keçisi vuran 3 şahıs yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.