Eleşkirt’te soğuk kış günlerinde sıcak dayanışma: İHH’dan kömür yardımı

Eleşkirt’te etkisini artıran kış şartlarına karşı İHH, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtarak hem haneleri hem de gönülleri ısıtan bir dayanışma örneği sergiledi.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi
Abone Ol
Google
A- A+
A- A+

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde etkisini artıran soğuk hava ve kar yağışına rağmen İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) ekipleri, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı ulaştırdı.

İHH'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ağrı İHH, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere bu soğuk kış günlerinde kömür dağıtımı gerçekleştirdi" ifadeleri kullanıldı.

Ağrı İHH'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise "İyilik, yürekleri ısıtmaya devam ediyor. Ağrı İHH Eleşkirt Temsilciliği, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtımı gerçekleştirdi" denildi.

Paylaşımlarda yer alan görüntülerde, ekiplerin karla kaplı yerleşim alanlarında kömür çuvallarını hanelere ulaştırdığı, bazı bölgelerde ise sevkiyatın kızakla yapıldığı görüldü. Yardım faaliyetlerinin, olumsuz hava koşullarına rağmen sürdürüldüğü belirtildi.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor