Eleşkirt’te sağlık ekiplerinden hızlı müdahale: Anne ve bebek evde sağ salim

Eleşkirt ilçesi kırsalında doğum sancıları başlayan hamile kadın, sağlık ekiplerinin hızlı ve profesyonel müdahalesiyle evde sağlıklı şekilde doğum yaptı; anne ile bebeğin durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
Güncelleme
1 dakika Okuma Süresi
Abone Ol
Google
A- A+
A- A+

Ağrı'nın Eleşkirt ilçe kırsalında doğum sancıları başlayan hamile kadın, sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle evde sağlıklı bir şekilde doğum yaptı.

Eleşkirt ilçesi Yağmurlu köyü Eyüp Komu mezrasında yaşayan, 3'üncü gebeliği olan 30 yaşındaki Ayşe Bayram için 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye hızla sevk edilen sağlık ekipleri, doğum eyleminin başlaması nedeniyle evde doğum gerçekleştirdi.

Sağlık ekiplerinin profesyonel ve güvenli müdahalesiyle dünyaya gelen kız bebeğe aile tarafından "Kader" ismi verildi. Anne ve bebeğin sağlık durumlarının takip edildiği, genel durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaynak: İHA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor