Şarkıcı Nihat Doğan, asker arkadaşı AK Parti Doğubayazıt Belediye Başkan Adayı M. Sena Geçit'i ziyaret etmek için Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine geldi.

M. Sena Geçit'in belediye başkan adayı olduğunu öğrenince seçim sürecinde destek vermek amacıyla ilçeye gelen Nihat Doğan, Belediye Caddesi'nde konser verdi.

Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konsere AK Parti Ağrı Milletvekilleri Halil Özyolcu, Cemal Kaya ve Mehmet Kerim Yıldız da katıldı.

Konser öncesinde konuşan AK Parti Doğubayazıt Belediye Başkan Adayı M. Sena Geçit, Nihat Doğan ile olan arkadaşlığından söz ederek, seçim öncesinde yaptığı jest nedeniyle teşekkür etti.

Konser boyunca alanı dolduran vatandaşlara şarkılar seslendiren Nihat Doğan, M. Sena Geçit'in seçilmesi halinde her yıl Doğubayazıt'a gelerek halk konserleri vereceğini söyledi.

Kaynak: İHA