BİNGÖL - Bingöl'de ilk yardım eğitimini tamamlayan İl Jandarma Komutanlığı personeline sertifika verildi.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Sağlık Müdürlüğünce, İl Jandarma Komutanlığı kışlasında düzenlenen eğitimde, 121 personele temel ilk yardım uygulamaları, hasta yaralı ve olay yerinin değerlendirilmesi, temel yaşam desteği, kanamalar, yaralanmalar, yanık, sıcak çarpması ve donma konularında bilgiler verildi.
Eğitimi tamamlayan jandarma personeline İl Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
Temel ilk yardım eğitimini veren sağlık teknikeri Başer Aktulun'a da İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin plaket verdi.
Törene, 49. Komando Tugay Komutanı Vekili Piyade Komando Albay Nejdet Durak, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Mehmet Emin Gündoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Kerem Oruk ve Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Yunus Bulmuş katıldı.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel Ali Canbolat, Bingöl, Gökhan Şahin, Jandarma, Kerem Oruk, Mehmet Emin Gündoğdu, Rahmi Güney, Spor ve Bingöl'de ilk yardım eğitimi alan jandarma personeline sertifika verildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.