Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde belediye ekipleri, mahalle araları ve sokaklarda yol genişletme çalışması başlattı. Çalışmalar, Taşlıçay Belediyesi İmar ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.
TAŞLIÇAY BELEDİYESİ'NİN YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI
İlçede bazı sokakların standart ölçülere kavuşturulması amacıyla başlatılan çalışma kapsamında ilk olarak kaçak duvarların yıkımına geçildi.
Çalışmaları yerinde izleyen Taşlıçay Belediye Başkanı Salih Arslan, gelen şikayetler üzerine böyle bir çalışma yapmak zorunda kaldıklarını söyledi. Bazı mahalle ve sokaklarda vatandaşların mevcut yolu kendi arsaları içine aldığını belirten Arslan, bu durumun hizmetleri aksattığını ifade etti.
Arslan, "Yapılan yanlışlıklar nedeni ile bu yollarımız kullanılamıyor ve hizmetlerimiz aksıyordu. Yıkılan yerleri şehir planına uygun şekilde imar edilebilmesi için vatandaşlarımızla birlikte çalışacağız" dedi.