Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hiçbir zaman şehitlerin kanlarını yerde bırakmadıklarını belirterek, "Saldırının hemen ardından gerekli operasyonlar başlatıldı. PKK/YPG hedefleri güçlü bir şekilde vuruldu. İlk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirildi. Bu sayının artacağını değerlendiriyoruz" dedi.
Kars - Sarıkamış şehitlerini anma etkinliklerine katılmak üzere Kars'a gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki sınır hattında teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucu 3 askerin şehit olduğu saldırının hemen ardından operasyon başlatıldığını belirtti. Hiçbir zaman şehitlerin kanlarını yerde bırakmadıklarını ve bırakmayacaklarını söyleyen Bakan Akar, "Hain saldırıda 3 kahraman silah arkadaşımız şehit oldu. Saldırının hemen ardından gerekli operasyonlar başlatıldı. PKK/YPG hedefleri güçlü bir şekilde vuruldu, vurulmakta. İlk belirlemelere göre istihbarat kaynaklarından aldığımız bilgiye göre 12 terörist etkisiz hale getirildi. Cezalandırma operasyonlarımız devam ediyor. Bu sayının artacağını değerlendiriyoruz. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar hainleri, teröristleri bulacağız. Hiçbir zaman şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmadık, bırakmayacağız" şeklinde konuştu.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Kars'taki sondakika tüm Güncel Hulusi Akar, Kars, Operasyon, Sarıkamış, Şehit ve Bakan Akar: "Hiçbir zaman şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmadık, bırakmayacağız" haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.