X

Türkiye Sigorta'dan gençlere özel yüzde 20 indirimli tamamlayıcı sağlık sigortası

23.05.2024 - 11:36

İSTANBUL - Türkiye Sigorta, 16-25 yaş arasındaki gençler için özel olarak hazırladığı "Genç Tamamlayıcı Sağlık Sigortası" ile mayıs sonuna kadar yüzde 20 indirim sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "Genç Tamamlayıcı Sağlık Sigortası" paketini satın alanlar yılda bir kez ücretsiz cilt bakımı, spor salonu üyeliği, psikolog hizmeti, yurt dışı eğitim danışmanlığı, hukuksal danışmanlık ve izotomi danışmanlığından faydalanabilecek.

Söz konusu sağlık sigorta paketiyle gençler, yatarak ve ayakta tedavi teminatlarının yer aldığı farklı paketlerden mayıs sonuna kadar yüzde 20 indirimli faydalanabilecek.

Spa kullanımı, kişisel antrenör, zincir fast-food restoranlar, yaz yurt dışı eğitim kampları, uçak bileti ve otel konaklama ve araç kiralama hizmetlerinden de indirimli olarak yararlanılabilecek.

SGK ile anlaşmalı olan "Genç Tamamlayıcı Sağlık Sigortası", Türkiye Sigorta'nın anlaşmalı kurum ağı içerisinde yer alan 550'den fazla sağlık kurumunda ve belirli limitler dahilinde anlaşmasız kurumlarda geçerli olacak.

Uygun prim ve ödeme seçenekleri sunan sigorta, iki alternatif paketten oluşuyor. Yatarak tedavi paketinde cerrahi ve dahili yatışlar, yoğun bakım, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz, küçük müdahale giderleri, özel tıbbi malzeme, evde bakım hizmeti, ameliyat tazminat teminatı, ambulans ve motosiklet kazası gibi tedaviler yer alıyor. Ayakta tedavi paketinde ise doktor muayenesi, tanı amaçlı incelemeler, tahlil ve röntgen, fizik tedavi ve yardımcı tıbbi malzeme teminatları bulunuyor.