X

Trive Yatırım'da hesap açana, hesabını taşıyana hoş geldin hediyesi

Kampanya kapsamında yeni hesap açarak 5 bin TL fonlama yapan Trive Yatırım müşterileri 250 TL değerinde, farklı bir kurumdan, en az 5 bin Türk lirası fonlu hesabını Trive Yatırım’a getirenler ise 350 TL değerinde hediye çeki kazanıyor

21.04.2024 - 15:16

İSTANBUL - Trive Yatırım'ın Hepsiburada ile yaptığı iş birliği ile yeni müşterilerine yönelik gerçekleştirdiği kampanya kapsamında, yeni hesap açarak 5 bin TL fonlama yapan Trive Yatırım müşterileri 250 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

Trive yatırım açıklamasına göre, "Sıfır Komisyon" iş modeli ile önemli bir başarıya imza atan Trive Yatırım, müşterileri için fayda yaratmaya devam ediyor. Hisse senedi alım-satım, VİOP işlemleri, tahvil-bono, hisse senedi kredisi, halka arz işlemleri, yatırım danışmanlığı, ödünç hisse işlemleri, kaldıraçlı işlemler gibi çok geniş bir yelpazede hizmet sunan Trive Yatırım, Hepsiburada iş birliği ile yeni müşterilerine yönelik bir kampanyaya imza attı.

Kampanya kapsamında Trive Yatırım bünyesinde, kaldıraçlı alım-satım hariç olmak üzere, ilk kez hesap açan ve hesabına 5 bin TL fonlama yapan Trive yatırım müşterileri, 250 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki kazanıyor. Farklı bir aracı kurumda olan en az 5 bin TL fonlu hesabını Trive Yatırım'a taşıyanlar ise 350 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki kazanıyor. 31 Aralık'a e kadar devam edecek kampanya koşullarına ve detaylı bilgilere trive.com.tr adresinden erişilebiliyor.

Aynı zamanda müşterilerimize ek bir fayda sağlamış oluyoruz

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Trive Yatırım Menkul Değerler Genel Müdürü Hakan Kocaman şunları kaydetti:

"Müşterilerimize sunduğumuz yatırım araçları portföyümüzü sürekli olarak genişletiyoruz. Sektörün lider kurumlarından biri olarak sıradanlıktan uzak ve yenilikçi bir bakış açısına sahibiz. Bu doğrultuda, e-ticaret sektörünün lokomotif markalarından Hepsiburada ile güzel bir iş birliğine imza attık. Şirketimiz bünyesinde yeni hesap açan veya farklı bir aracı kurumdaki hesabını Trive Yatırım'a getiren müşterilerimize hediye çeki ile hoş geldin diyoruz. Bu kampanya ile geniş bir müşteri kitlesine ulaşırken, aynı zamanda müşterilerimize ek bir fayda sağlamış oluyoruz. Farklı ihtiyaçlara sahip müşterilerimize hitap eden farklı ürünlerden oluşan portföyümüzü, yüksek kalite, hızlı hizmet ve avantajlı fiyatlama ile birleştirerek müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz."