X

Rüyada Sevdiğin Erkeği Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sevdiğin Erkeği Görmek Ne Anlama Gelir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

03.08.2019 - 23:49

Rüyada sevdiğin erkeği görmek, bağlandığın, âşık olduğun, vurulduğun bu kimseye gönlünü kaptırarak sevinçli bir haber alacağınızın işaretidir.

Sevdiğin erkekle kendinizi kavga ediyor görürseniz aranızdaki sevginin daha da büyüyeceğine ve olumlu yönde aranızda iyi bir şey olacağı anlamına gelir.

Kişinin rüyasında sevdiği erkeği görmesi, güzel nikâh ve nişanın ardından muhteşem ve şatafatlı bir evliliğe yorumlanır.

Eskiden sevdiğin bir erkeği görmekse uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğini ifade eder.

Evli bir kadının eskiden sevdiği bir erkeği görmesi, aile içinde yaşanacak sorunları işaret ettiği gibi aile içerisine olacak hoşnutsuzluğu belirtir. Bekârlar için mutlu, üzüntüsüz, huzurlu ve sevindirici bir karşılaşma demektir.

Rüyada sevdiğin erkeği görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza, sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinizi, kavga etmek; evleneceğinize işarettir.

Rüyada sevdiğin insanı görmek, sevgilisi olanlar için ayrılığa, olmayanlar için yeni bir sevgili edineceğine işaret etmektedir. Sevdiğin erkekle kavga ettiğinizi görmek, bir rakibinizin sevgilinizi sizden alacağına işarettir.